Фотосервис

Посета на ООУ „Невена Георгиева -Дуња”

Министерката за образование и наука Мила Царовска и претседателот на СОНК Јаким Неделков го посетија ООУ „Невена Георгиева -Дуња” во општина Кисела Вода

Back to top button
Close
Close