Фотосервис

Посета на ЈОДГ „8 Март“ во населбата Драчево

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска ја посети ЈОДГ „8 Март“ во населбата Драчево, општина Кисела Вода

Back to top button
Close
Close