Фотосервис

Посета на Мако маркет

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска и градоначалникот на општина Кисела Вода, Филип Темелковски го посетија производствениот објект на компанијата „Мако маркет“

Back to top button
Close
Close