Фотосервис

Посета на компанијата Акрон

Вицепремиерот за економски прашања и координација со економските ресори Мила Царовска и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски ја посетија компанијата „Акрон“,

Back to top button
Close
Close