Фотосервис

Посета на Којаконеја

Вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска, министерот за земјоделство, Трајан Димковски и директорот на Платежната агенција, Николче Бабовски ја посетија компанијата „Којаконеја“

Back to top button
Close
Close