Избрано

Португалија: Фаталниот расизам и напредокот на крајната десница предизвикуваат загриженост

Интелектуалци како Корнел Вест и Ахил Мбембе ја повикуваат Португалија да постапи по серијата расистички напади.

Back to top button
Close
Close