ЕвропаСвет.Слајдер

Поради недостиг на чипови затворени погони на Дајмлер

Новиот недостиг на чипови на глобалниот пазар го принуди германскиот производител на автомобили Дајмлер да го запре производството во три германски и во еден унгарски погон

Back to top button
Close
Close