Оригинални текстовиПолитички партии

Попов: Со ребалансот на буџетот власта крати 21 милион евра за образование

Со ребалансот на буџетот власта крати 21 милион евра од ставките за образование, реконструкција и изградба на студентски домови од буџетот првично предвиден за 2020 година.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close