0_Магазин.ПорталСцена

Помалку познати комедии со солидна оценка на ИМДБ (видео)

Комедии има безброј, а луѓето честопати со часови пребаруваат на интернет со цел да најдат лесен филм што е добар, а којшто не го гледале.

Лос Анџелес, 9 март 2020 (МИА) – Комедии има безброј, а луѓето честопати со часови пребаруваат на интернет со цел да најдат лесен филм што е добар, а не го гледале. Поттикнати од тоа, од порталот „Брајтсајд“ објавија листа помалку познати комедии, но што имаат солидна оценка на Светската филмската база на податоци – ИМДБ.

 1. „Мистериозно убиство“ (Murder Mystery); оценка: 6,1 / 10.

 1. „Позеленета трева“ (Greener Grass); оценка: 6,3 / 10.

 1. „Вечерна емисија“ (Late Night); оценка: 6,5 / 10.

 1. „Свиркачи“ (La Gomera); оценка: 6,6 / 10.

 1. „Моето ремек-дело“ (Mi obra maestra); оценка: 7,1 / 10.

 1. „100 нешта“ (100 Dinge); оценка: 7,1 / 10.

 1. „Љубов на втор поглед“ (Mon inconnue); оценка: 7,1 / 10.

 1. „Бубалици“ (Booksmart); оценка: 7,2 / 10.

 1. „Драга Еленор“ (Dear Eleanor); оценка: 7,3 / 10.

 1. „Посебните“ (Hors normes); оценка: 7,6 / 10.

 1. „Разделба“ (The Farewell); оценка: 7,7 / 10.   си/

Таг
Back to top button
Close
Close