0_Магазин.ПорталДизајн

Половина елка за помали живеалишта

Станува збор за вештачко дрво коешто е буквално - убава, бујна елка, но пресечена на половина, со тоа што би била залепена на ѕидот со задниот дел.

Back to top button
Close
Close