0_Sport,PortalBasketbollSport.Slajder

Poll është lojtari i pestë në historinë e NBA-së me 500 ndeshje me 10 ose më tepër asistime

Kris Poll është lojtari i pestë në historinë e NBA-së, i cili ka luajtur 500 ndeshje me 10 asistime e më tepër. Basketbollisti (35) i Feniksit në këtë arritje iu bashkangjit Xhon Stoktonit, Mexhik Xhonsonit, Xhejson Kidit dhe Stiv Neshit.

Back to top button
Close
Close