EvropëEvropë.Portal

Policia vendoset në Kiev, mblidhen nacionalistët

Policia ka vendosur forca rreth kryeqytetit ukrainas, ndërsa grupet e djathta ekstremiste dhe nacionalistë protestojnë kundër presidentit Volodomir Zelenski dhe planit të tij të paqes në Ukrainën lindore.

Back to top button
Close
Close