BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Policia shqiptare ka zbuluar 22 emigrantë, midis të cilëve 10 fëmijë

Vazhdojnë përpjekjet e emigrantëve të paligjshëm nga Lindja e Mesme për të hyrë në Shqipëri dhe për të vazhduar udhëtimin e tyre drejt vendeve të BE-së.

Back to top button
Close
Close