СветСвет.Портал

Полицијата во Викторија со дозвола за „пукај да убиеш“ заради спречување напади со возила

Полицијата во австралиската сојузна држава Викторија доби овластување за „пукај да убиеш“ со цел да се запрат нападите изведени со возила.

Back to top button
Close
Close