СветСвет.Портал

Полицијата во Хонг Конг со нови правила кои ја ограничуваат акредитацијата на медиумите

Полициските сили на Хонг Конг известија неколку медиумски здруженија за нови постапки за акредитација на новинарите, во писмо кое денеска е јавно објавено.

Back to top button
Close
Close