0_Web_АктуелноСветСвет.Слајдер

Полицаецот кој упадна во американскиот Конгрес купил 37 пиштоли

Полицаецот од Вирџинија, Томас Робертсон, кој беше отпуштен откако упадна во Капитол за време на немирите на 6 јануари, со одлука на федерален судија, ќе остане во притвор до судење, затоа што купил 37 пиштоли и голема количина муниција, а на интернет давал поддршка за политичкото насилство

Back to top button
Close
Close