КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Поддршка од УНИЦЕФ за екопрограмата на „Синедејс“

Првпат во дваесетгодишната традиција на Фестивалот на европски филм „Синедејс“, УНИЦЕФ и партнерите заедно со Младинскиот културен центар подготвија екопрограма со поддршка на активности за важноста од заштита на животната средина и одговор на климатските промени. Во рамки на оваа соработка, од денеска на фестивалот почнува прикажувањето филмови на теми поврзани со екологија, а проследени со дискусии.

Back to top button
Close
Close