0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Поддршка од Норвешка и ГМФ за евроинтеграцијата и реформските процеси во Северна Македонија, Црна Гора и Србија

Норвешката амбасада во Белград и Балканскиот фонд за демократија при Германскиот маршалов фонд (ГМФ-БТД) иницираа проект насловен „Зајакнување на европската интеграција во Северна Македонија, Црна Гора и Србија“, чија цел е поддршка на евроинтеграцијата и реформските процеси во овие три западнобалкански земји.

Back to top button
Close
Close