Дописници МКДОпштински вести

Почнуваат активностите за изградба на експресен пат Струмица-Валандово

Со организирање на јавна расправа по Нацрт извештајот за стратегиска оценка на животна средина за изградба на експресниот пат Струмица-Валандово, спој со автопатот „Пријателство“ (А1), која ќе се одржи утре во Домот на АРМ во Струмица, почнуваат активностите за изградба на овој патен правец во должина од 25 километри.

Back to top button
Close
Close