0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономијаСкопје

Почнува вториот циклус на регионални форуми

Во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен регионален рамномерен развој“ денеска во Скопје ќе започне вториот циклус регионални форуми.

Скопје, 7 февруари 2020 (МИА) – Во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен регионален рамномерен развој“ денеска во Скопје ќе започне вториот циклус регионални форуми.
Форумот ќе го отвори градоначалникот на Гази Баба, Борис Георгиевски, во својство на претседател на Советот за развој на Скопски плански регион, а ќе учествуваат министерот за локална самоуправа Горан Милевски и Мирјана Македонска од Швајцарската агенција за развој и соработка. вг/бак/

Back to top button
Close
Close