0_Македонија.ПорталСкопје

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход“.

Back to top button
Close
Close