0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Почнаа подготовките за пробното ПИСА-тестирање во 2021

Со онлајн-обуки на наставниците и директорите од средните училишта во државава, Министерството за образование и наука ги почна подготовките за претстојното пробно тестирање за ПИСА.

Back to top button
Close
Close