Дописници МКДОпштински вести

Почна реконструкција на истурениот објект на ОУ „Браќа Миладиновци“ во Куманово

Почна реконструкцијата на кровот, прозорците, вратите и подовите на истурената зграда на две кумановски централни основни училишта „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Мисирков“.

Back to top button
Close
Close