Дописници МКДОпштински вести

Почна реализацијата на инвестицискиот план на Општина Гевгелија за 2019 година

Со надградбата на западното крило на гимназијата во Гевгелија со 14 нови училници, Општина Гевгелија официјално ја почна реализацијата на инвестицискиот план за оваа година.

Back to top button
Close
Close