КултураКултура.Портал

Почина актерот Кирил Псалтиров

Почина актерот Кирил Псалтиров, доајен на македонскиот театар, кој целиот работен век, од 1974 година до пензионирањето, беше дел од ансамблот на Македонскиот народен театар.

Back to top button
Close
Close