BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Po vonon ngrirja e ujit dhe shkrirja e akullit në Arktik

Shkencëtarët paralajmërojnë se pjesa më e madhe e Arktikut ende nuk ka filluar të ngrihet edhe pse është fundi i tetorit. Tani për tani kjo është periudha më e vonshme e regjistruar në të cilën ende nuk është krijuar akull.

Back to top button
Close
Close