0_Магазин.ПорталПатувања

По престој во хотел, дознале дека сауната таму не е толку интимна

Во порака на интернет-страницата на хотелот, се вели: „Длабоко се извинуваме што им предизвикавме непријатности на некои посетители, поради непоставување заштитен слој на стаклото во некои делови на женската сауна“.

Back to top button
Close
Close