0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

По една коловозна лента се одвива сообраќајот на патот Виница-Берово

Сообраќајот на регионалниот пат Виница-Берово, кај Крслаџиски Мост кој беше во прекин поради сообраќајна незгода е оспособен и се одвива по една коловозна лента.

Скопје, 5 јануари 2020 (МИА) – Сообраќајот на регионалниот пат Виница-Берово, кај Крслаџиски Мост кој беше во прекин поради сообраќајна незгода е оспособен и се одвива по една коловозна лента.

Од 06:30 часот утрово во прекин беше сообраќајот во двата правци на регионалниот пат Виница-Берово, кај Крслаџиски Мост поради случена сообраќајна незгода. цр/

Back to top button
Close
Close