Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Po digjet deponia në Novo Sellë të Strumicës

Po digjet deponia e mbeturinave "Solena Reka" afër Novo Sellës së Strumicës dhe prej saj është krijuar një re e madhe e tymit të zi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close