Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

По Брегзит, граѓаните од ЕУ ќе имаат ист статус во Британија како и другите имигранти

Британскиот премиер Борис Џонсон најави дека по истекот на Договорот за слободно движење во јануари 2021 година, Велика Британија ќе ги третира граѓаните на ЕУ и имигрантите од другите делови на светот на ист начин.

Back to top button
Close
Close