0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Plotësimet në Rregulloren e Kuvendit të hënën në seancë të Komisionit

Kryetari i Komisionit për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit, Panço Minov ka caktuar seancë për të hënën për të shqyrtuar amendamentet e mundshme për plotësime në Rregulloren e punës së Kuvendit, që do të sillet me procedurë të shkurtuar e cila do të mundësojë mënyrën onlajn edhe sqarim nga ana e deputetëve me Kovid-19 dhe që gjenden në izolim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close