СветСвет.Портал

ПЛО го одби американскиот економски план од 50 милијарди долари

Палестинската ослободителна организација (ПЛО) денеска повторно го отфрли американскиот економски план за Палестина вреден 50 милијарди долари, оценувајќи дека недостигот на политичка визија во тој план гарантира негов неуспех.

Back to top button
Close
Close