МКДОпштество

Планирачка конференција за големата претстојна НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

На денешната Планирачка конференција за големата претстојна НАТО вежба „Северна Македонија 2021“ во Охрид, беа истакнати осознаените согледувања, насоките со сублимирање на заклучоците за реализација на предвидените НАТО активности и за улогата на Центарот за управување со кризи (ЦУК) како лидер во организацијата и домаќин во име на државата.

Back to top button
Close
Close