0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Plani operativ për punësim për vitin 2021 në shumë prej dy miliardë denarësh

Duke i shfrytëzuar përvojat nga realizimi i Planit Operativ për punësim në vitin 2020 lidhur me masat të cilat ishin më tërheqëse dhe për të cilat treguan interesim më të madh e krijuam planin operativ për vitin 2021 në shumë prej mbi dy miliardë denarësh, kumtoi sot në konferencën për shtyp ministrja e Punës dhe e Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close