BallkanBallkan.Portal

Plan veprues dhe strategji për uljen e gazrave të dëmshme në Turqi deri në vitin 2030 

Plani veprues dhe strategjia turke  për luftë kundër efekteve nga ndryshimet klimatike shkaktojnë uljen e emisioneve të gazrave të qelqta deri më 21 për qind deri në vitin 2030, deklaroi presidenti Rexhep Taip Erdogan.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close