БалканБалкан.ПорталДописници Свет

Плакиотакис: Спречени над 4.500 лица да се качат на брод поради недостиг на документи за Ковид-19

Плакиотакис: Спречени над 4.500 лица да се качат на брод поради недостиг на документи за Ковид-19

Back to top button
Close
Close