ShkupShoqëri

Pjesë të komunave Karposh dhe Saraj nesër pa ujë

Një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga "Vanço Mickov" në Komunën e Karposhit nesër nga ora 9:30 do të mbesin pa furnizim me ujë.

Back to top button
Close
Close