EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Pjer Moskovisi do të emërohet shef i Gjykatës revizore të Francës

Presidenti francez Emanuel Makron të mërkurën do ta emërojë ish-komisarin evropian për çështje ekonomike dhe financiare, Pjer Moskovisi në krye të Gjykatës së revizorëve, njofton korrespondenti i MIA-s.

Paris, 31 maj 2020 (MIA) – Presidenti francez Emanuel Makron të mërkurën do ta emërojë ish-komisarin evropian për çështje ekonomike dhe financiare, Pjer Moskovisi në krye të Gjykatës së revizorëve, njofton korrespondenti i MIA-s.

Vendi i kryetarit të parë të Gjykatës së revizorëve është i lirë që nga janari, pas skadimit të mandatit të  Didie Migo, i cili ishte emëruar në vitin 2010 nga Nikolla Sarkozi. mb/

Back to top button
Close
Close