0_Магазин.ПорталСцена

Питер Галагер со улога во „Вовед во анатомија“

Во приказната се враќа и глумицата Кејт Бартон, чијшто лик почина претходно. Засега не се соопштува како раскажувачите тоа ќе го изведат, но се знае дека тоа е во контекст на новиот лик на Галагер.

Back to top button
Close
Close