ЕкономијаОригинални текстови

Писмена реакција на Макпетрол АД на соопштението на РКЕ

Регулаторна комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија (РКЕ) повторно покажува нестручност и недоволно познавање на пазарот со нафтени деривати и горива за транспорт и тоа се покажува преку нивното последно соопштение.

Back to top button
Close
Close