Korrespondentë MKDKulturëKulturë.PortalLajme nga komunatShoqëri

Pikturë murale dedikuar mjekëve dhe luftës së tyre kundër koronavirusit

Artisti i ri nga Tetova, Rejan Etemi, ka punuar një pikturë murale në hyrje të qytetit për nder të mjekëve dhe punonjësve mjekësorë. Ky punim është pikturuar me ngjyra në muret e nënkalimit në hyrje të Tetovës nga ana perëndimore drejt Shkupit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close