КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Пијанистот и композитор Љубомир Мелник на 22 август со концерт во АД „Пошта“

Пијанистот и композитор Љубомир Мелник на 22 август, од 21 часот, ќе одржи концерт во зградата на АД „Пошта“.

Back to top button
Close
Close