BotëBotë.Portal

Pheniani: SHBA-ja qëndron prapa hapave të pistë të Britanisë, Francës dhe Gjermanisë

Koreja e Veriut i paralajmëroi SHBA-në, Britaninë e Madhe, Francën dhe Gjermaninë se me hapjen e çështjeve për provat raketore verikoreane në Këshillin e Sigurimit të KB-së plotësisht do të nxitej dëshira e Phenianit për ta mbrojtur sovranitetin e vet.

Back to top button
Close
Close