Svet.SlajderБизнисСвет

Петте најголеми технолошки компании за една година го зголемија бројот на вработени за 60 отсто

Дигиталната трансформација што се интензивира поради пандемијата со Ковид-19 доведе до раст на најголемите технолошки компании во светот каде тие гиганти вработуваат повеќе луѓе од кога било досега и создаваат стотици милијарди приходи

Back to top button
Close
Close