0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Петковска: Граѓаните треба да бидат информирани за своите права во судските постапки

По повод Меѓународниот ден на човековите права - 10 декември, Коалицијата „Сите за правично судење“ денеска пред Основниот кривичен суд во Скопје постави штанд за делење на материјали со едукативни содржини кои нудат запознавање на граѓаните за нивните права во судските постапки, но и како да се заштитат пред судот.

Back to top button
Close
Close