Фотосервис

Петар Богојески гласаше на изборите

Промоторот на граѓанската платформа Македонски концепт и носител на листа за пратеници за ИЕ1 Петар Богојески гласаше на изборите

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close