0_Магазин.ПорталЗдравје

Пет начини да ги избегнете комарците

Иако сѐ уште е зима, со потоплото време минуваме повеќе време на отворено и, исто така, сѐ  почесто ги отвораме прозорците навечер заради, колку-толку, посвеж воздух... Комарците и сега може да се појават.

Back to top button
Close
Close