Некатегоризирано

Пет болници во Словенија ќе треба да и вратат на државата пет милиони евра

Министерството за финансии на Словенија им наложи на пет болници да и вратат на државата вкупно пет милиони евра. Причина за ова според властите е непочитување на роковите за искористување на средствата кои им биле дадени за враќање на направени долгови.

Back to top button
Close
Close