0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Перспективите на текстилната и кожарската индустрија

Стопанската комора на Македонија денеска на прес-конференција ќе ги презентира перспективите на текстилната и кожарската индустрија и потребата од зголемување на продуктивноста.

Скопје, 24 февруари 2020 (МИА) – Стопанската комора на Македонија денеска на прес-конференција ќе ги презентира перспективите на текстилната и кожарската индустрија и потребата од зголемување на продуктивноста.

На прес-конференцијата, како што информираат од Комората, ќе присуствуваат претседателот на Здружението на текстилната и кожарската индустрија Ангел Димитров и проф. д-р Дарко Лазаров од Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип. фф/бак/

Back to top button
Close
Close