0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëri

Personel mjekësor i Armatës kyçet në luftën kundër Kovid

Që nga sot, pritet një numër i mjekëve dhe infermierëve, të cilët kanë punuar për ushtrinë t'i bashkohen personelit mjekësor në institucionet shëndetësore publike, në luftën kundër pandemisë me kovid. Pas shpalljes së gjendjes së krizës, anëtarët e Armatës u sistemuan në qendrat në të gjithë vendin si mbështetje për sigurimin e rendit.

Back to top button
Close
Close